Slide image
Slide image
Följ med på nästa bortamatch
Klicka nedan för att läsa mer om hur du
gör för att följa med på nästa resa.

Junior SM i Nyköping2019-04-01

Hej på er!

Vi tänkte testa något vi aldrig har gjort förut, nämligen arrangera en bortaresa till en juniormatch. Oklart om någon annan supporterförening har gjort detta faktiskt.
 

Matchen gäller den eventuella finalen som LHC's J20-lag kan komma att få spela på söndagen den 7 April 14:30 i Nyköping och Rosvalla.
I år har J20 verkligen ett slagkraftigt lag som inte har något annat en siktet inställt på guldet. Det är inte varje år som en sådan här stark årskull ställs på isen så då gäller det att ta tillfället i akt. LHC's J20 har sedan tidigare två SM-guld. 2006 och 2012.

Bussen avgår från ReseC som vanligt, detta med avgångstid 12.00. Väl på plats får ni köpa biljetter själva i entrén. Arrangören har lovat att hålla lika många biljetter till oss, som vi är antal på bussen. Vi kommer att få tillgång till en egen ståplats i arenan.
Efter matchen åker vi direkt hem (visst rum för eventuellt guldfirande ser vi till att hitta), beräknad hemkomst 18:30-19.00. Vi kommer att vara i god tid i ishallen för den som vill äta något gott eller kanske ta ett parti bowling på någon av de bowlingbanor som ligger inne i ishallen. 

OBSERVERA FÖLJANDE:

Att priset för resan är 200:- och då ingår EJ matchbiljett. Ni behöver alltså ta likvida medel med er för att köpa dessa på plats. Gardera er med både kontanter, swish och bankkort.

Att resan blir inställd om J20 förlorar sin semifinal på lördagen. Vi kommer att skriva här på hemsidan om så blir fallet, så att ni inte missar denna information. 

Att Ni som ämnar resa måste vara medlemmar i White Lions för att få en plats på denna buss. Det går självklart att bli medlem innan resan och även på bussen på söndag.

Att det krävs minst 30 personer som är bokade för att resan ska bli av.

Forza Cluben! Mot det tredje J20-Guldet!

 

P.S. Fungerar detta koncept ska vi se till att göra likadan för J18 kommande SM.

/Styrelsen