Slide image
Slide image
Följ med på nästa bortamatch
Klicka nedan för att läsa mer om hur du
gör för att följa med på nästa resa.

My Cat Is Black Tour2017-10-31

Hej på er!

White Lions bjuder in till en rejäl tredagarsfest i mörka relativt tråkiga November!

16/11 Möter vi HV hemma i Saab Arena kl 19:00 och vi ses som brukligt på Texas Bar innan och efter match.
Årets första hemmamatch mot antagonisterna snackar man inte bort, då måste alla som vill kalla sig Clubensupportrar och som bor i närområdet ta sig till arenan!

17/11 Möter vi HV borta och White Lions tillhandahåller såklart bussresa där vi har fått loss 2 bussar och satsar på att fylla dessa. Priset är som vanligt 200:- för dig som medlem och då ingår matchiljett.
Avgång 16:30 från resecentrum och vi är övertygade om en minst lika rolig match som senaste då vi nollade HV och tog hem tre poäng.

18/11. En spelledig lördag, vilket vi hatar. Dock har vi beslutat att göra något roligt av det tillsammans och inga mindre än Chez Suzy kommer att spela för oss. 
Inte nog med att de genomför en spelning för oss, utan en HEL TURNÈ som pågår under lördagen på olika pubar runt om i Linköping.
Du anmäler dig till denna kväll precis som vanligt under "Resor" och precis som under bortaresorna kommer en buss att hämta upp oss i centrala Linköping för att köra runt oss till de olika gigen.
För att få följa med på denna ölstinna turné betalar du endast 200:- (250:- för icke medlemmar) och i det priset ingår 1 öl på alla de olika spelställena som Chez Suzy spelar på. Du får ett festivalband som du visar upp i baren och där väntar alltid en kall på dig. Du får givetvis köpa fler öl än de som ingår. Temat för de olika gigen varierar från ställe till ställe men vi håller lite på det så länge. Då vi inte har haft varken sommarfest eller julfest på år och dagar tycker vi att denna möjlighet för er som medlemmar är på sin plats. Tid som Du bör avsätta för detta är 16:00-24:00.

Väl mött för 3 raka dagar av galen Linköpingseufori! Ses där!

/Styrelsen