Slide image
Slide image
Följ med på nästa bortamatch
Klicka nedan för att läsa mer om hur du
gör för att följa med på nästa resa.

Första ispasset 2017-08-032017-08-04

White Lions vill inte gå ut med ett direkt fördömande av gårdagens händelse då vi inte anser att detta var en speciellt "stor grej". Däremot tycker vi att det är mer än olyckligt att brandlarmet (vilket var givet att det skulle gå igång) och oklarheterna bland folk kring vad som utlöste detsamma gjorde att många blev lite skrämda eller rädda! Det är också väldigt tråkigt om det stämmer att en del valde att åka hem efter detta!

Det är väldigt många år sedan det "eldades" på en LHC-läktare och det går såklart inte att försvara denna handling med det som argument men vi tror helt klart att detta påverkar "skandal-faktorns" storlek i folks ögon. Vi tycker helt enkelt inte att det är något att göra en så stor grej av som det nu har blivit! WL kommer absolut inte gräva vidare i detta då vi anser det vara aningen uppförstorat och att det hela var en mer ogenomtänkt/dumdristig handling än en handling med ont uppsåt! Det finns saker som människor gör i illvilja mot Cluben och att försöka sätta färg på en tillställning kommer, från oss, aldrig någonsin tas som illvilja. Därför kan vi helt enkelt inte fördöma något som vi anser faller in under passion och engagemang!red by White Lions (@whitelions_lkpg) on Aug 3, 2017 at 9:31am PDT

Vi hoppas att alla supportrar enas trots torsdagens 10 "tråkiga" minuter! Den 10:e augusti möter Cluben-Växjö och vi ses återigen i Stångebro, då ska öronbedövande sång vara det man minns av kvällen!

//White Lions styrelse genom ordförande Niclas Wilhelmson.

 

/Styrelsen